Cautare

1047 de rezultate pentru "corina stoica" (3.85 secunde)
Lansarea Platformei Stoica-Stolojan a starnit curiozitati, in sensul ca toata lumea a fost curioasa, pana duminica, cine sunt "tradatorii". ... liberalismul lui Tariceanu, au dat fuga sa intareasca "oastea" si sa proslaveasca vorbele de duh ale cuplului Stoica-Stolojan.
Platforma Stoica-Stolojan nu este inca suficient de notorie pentru a-i putea fi evaluat corect impactul politic. ... Platformistii nu sunt cunoscuti La momentul masuratorii, notorietatea Platformei Stolojan-Stoica era destul de scazuta, mai mult de jumatate dintre cetateni (58,6%) neauzind de acest proiect politic.
Demisia adeptilor platformei Stoica-Stolojan din PNL nu il impresioneaza pe liberalul Victor Manea, care a declarat, pentru "Replica" de Constanta, ca gestul se inscrie intr-un "joc pur personal al celor care vor forma un partid cu nu stim ce doctrina, dar care este facut sa dispara".
Theodor Stolojan, Valeriu Stoica, Mona Musca, Gheorghe Flutur lucreaza la proiectul alternativ si reusesc sa mobilizeze o parte din liberalii nemultumiti fie de politica dusa de Tariceanu, la nivel general, fie de faptul ca au pierdut alegerile interne in partid sau alte oportunitati.
Mentiunea avocatului vine pe fondul unor declaratii mai vechi ale unor lideri ai PNL, precum Dan Motreanu, care au anuntat, inaintea depunerii actelor de infiintare a PLD, ca liberalii vor contesta in instanta pentru ca, in opinia lor, exista mari semne de intrebare asupra autenticitatii semnaturilor, in sensul in care gruparea Stolojan-Stoica-Flutur a folosit in mod abuziv semnaturile date de membrii PNL pentru apelul la unitatea partidului.
Theodor Stolojan, Valeriu Stoica si Gheorghe Flutur, prezenti ieri la Tribunalul Bucuresti pentru a-si sustine cererea de inregistrare a Partidului Liberal Democrat in Registrul partidelor politice, au aflat doar ca pronuntarea verdictului se amana pentru inca o saptamana. ... Despre acestea, avocatul Valeriu Stoica a declarat ca sunt "simple formalitati".
"Nu exista nicio proba care sa demonstreze calitatea de colaborator al politiei politice", a declarat Valeriu Stoica, avocatul si colegul de partid al Monei Musca. Stoica a precizat ca apararea a ridicat si problema viciilor procedurale realizate de catre CNSAS, atunci cand a votat decizia in cazul Monei Musca.
Pe de alta parte, Valeriu Stoica, membru al conducerii provizorii al PLD, declarase ca ICCJ a respins contestatia facuta de PNL fata de semnul electoral depus de PLD pentru alegerile europene.
Directorul Directiei Apelor Jiu, Stefan Stoica, arata ca obiectivul nu a apartinut si nu poate fi nici al Apelor Romane. ... Pentru constructia canalului, era obligatoriu, de asemenea, ca bunul sa apartina primariei, si nu noua", a declarat Stefan Stoica.
Pe lista lui Gusa sunt inclusi Vasile Blaga, Emil Boc, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Cezar Preda, Elena Udrea, Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur, Valeriu Stoica si Monica Macovei.
"Ne vom pastra identitatea liberala" Presedintele Consiliului Reprezentantilor Nationali al PLD, Valeriu Stoica, a declarat ieri ca formatiunea va semna, dupa anularea Aliantei D.A. ... Stoica a afirmat ca intalnirea de luni seara dintre liderii celor doua formatiuni a fost "foarte utila" si "cu caracter exploratoriu".
Din partea PD, la protocol vor lucra Vasile Blaga, Cezar Preda si Radu Berceanu, iar din partea PLD Gheorghe Flutur, Valeriu Stoica si Florin Popescu.
Valeriu Stoica a aratat ca o alianta intre cele doua formatiuni in vederea alegerilor pentru Parlamentul European nu este posibila din cauza ordonantei prin care aceste alegeri au fost amanate.
Dinspre PLD, Valeriu Stoica sustine ca ideea organizarii concomitente a alegerilor locale si parlamentare reprezinta o "viclenie a premierului Tariceanu, care doreste sa obtina timp si sa indulceasca relatiile cu PSD, pentru sprijinirea unui guvern minoritar".
Valeriu Stoica, presedintele CRN al PLD, a precizat ca, de saptamana viitoare, PLD va incepe discutii pentru ca, pe langa parlamentarii PLD si PD, sa stranga si celelalte semnaturi necesare pentru depunerea acestei motiuni.
Vorba vine, caci, dupa multe zile de mosmondeala, PDL Constanta inca n-a grait componenta de conducere de la municipiu, probabil pentru ca acest lucru va fi transmis azi sau maine, odata cu vizita lui Valeriu Stoica si a lui Costica Canacheu.
PC considera ca "guvernul din umbra" al PD-L este format din oameni cu "zero credibilitate" si seamana cu o "oaste de stransura din Evul Mediu", a declarat, marti, vicepresedintele PC Vlad Hogea, enumerandu-i in acest sens pe fostii ministri Valeriu Stoica si Mihail Hardau, dar si pe Elena Udrea.
Liberalul Adrian Iorgulescu a declarat joi ca liberalii nu vor colabora niciodata cu "tradatorii din gruparea SS - Stolojan si Stoica", in contextul in care Stolojan va fi propus premier de PD-L. ... Putem noi sa dam mana cu acesti tradadori, cu gruparea SS, Stolojan-Stoica?
Este vorba despre Radu Berceanu, Marian Jean Marinescu, Constantin Dascalu, Stefan Stoica si Vergica Sovaila de la PD-L, plus Claudiu Manda, Valeriu Zgonea, Petre Petrescu, Ion Prioteasa si Sorin Iordache de la PSD.
Atata timp cat la nivel central s-a putut trece peste toate animozitatile si toate problemele politice, incheindu-se un protocol de guvernare, nu inteleg de ce nu se poate face asta si la nivel judetean, pentru a pune in practica si in teritoriu alianta incheiata la nivel central", a declarat pentru Gazeta de Sud vicepresedintele PD-L Dolj, consilierul judetean Stefan Stoica.
google-analytics.com